Winter

winter

WINTER

De vrouw veroudert via de voeten. In de winter gaat de energie naar binnen, dit is de energetische rustperiode voor het lichaam.

Indien deze rustperiode wordt gerespecteerd zullen onze “batterijen” (de nieren) zich opladen en evenwicht brengen in de nier-blaasenergie, wat noodzakelijk is om nadien levensluchtig de lente te starten.

Bij vermoeidheid is de nier-energie verzwakt waardoor het lichaam zich moeilijk kan verdedigen tegen de koude. Koude voeten hebben een nadelige invloed op de nier-energie, slapen met koude voeten vermindert de doorbloeding en het opnieuw opladen van de nieren.

Warme voeten bij het slapen gaan is heel belangrijk vooral voor de vrouwen. Daarom wordt gezegd dat vrouwen verouderen via de voeten. Je kan een handje toesteken met warme voetbadjes voor het slapen gaan, deze hebben een deugddoende werking op de nieren. Warme voeten in de winter is heel belangrijk!

Hoe kunnen wij daar iets aan doen? 

  • Gedurende 21 dagen elke avond een warm voetbad voor het slapen gaan, u voelt zich soepeler, minder rugklachten, fitter en levenslustiger. Bovendien krijgt u een mooie glos op het gezicht.
  • Een lichaamsverzorging in de winter die vooral de nieren en de algemene energetische doorstroming stimuleert is zeker een aanrader.
  • Een zitbad of voetbad met de producten Esserine E + Algenbad van Phyto 5 zal de resultaten versnellen.Meer info in energetische schoonheidsverzorging/producten in uw buurt, kijk op www.beauty-energy.be