Gezonde Voeding

Uit eten

brunch illie mangaro

Lekker uit eten...

Bewust leven en eten is de filosofie van Ilse Cuvelier. Met Illie Mangaro heeft Ilse haar eigen stek gecreëerd waar ze deze overtuiging met haar gasten kan delen.

IllieMangaro’s keuken vertelt het verhaal van Ilse’s reizen. Elk gerecht is een mix van authentieke ingrediënten uit de verschillende wereldkeukens. Onder het motto “let food beyourmedicine” kiest Ilse steevast voor pure en zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Tijdens onze lunchmeetings word je verwend met … Dit enkel op reservatie de dag voordien vanaf 10 personen.

Kortom, gezond en bewust om vol energie je namiddag in te gaan!

ONTDEK DE AGENDA OP ONZE WEBSITE
Illie Mangaro staat ook voor ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Ontmoet gelijkgestemden en laat je inspireren tijdens een seminarie over gezondheid en bewustzijn, een lezing van o.a. Pascale Naessens, Sandra Bekkari, een meditatie of de maandelijkse yoga & brunch… Voor ieder een moment van inspiratie of bewust tot zichzelf komen.

Illie Mangaro’s food lodge is hierbij perfect voor het organiseren van eigen evenementen en initiatieven. Bedrijfsmeetings, workshops, teambuildings, privé aangelegenheden… Illie‘s space is een stijlvolle loft met een ruime benedenverdieping en gezellige mezzanine.

Bovendien brengt Illie Mangaro je event op smaak met authentieke, verfijnde catering aangepast aan je wensen. Puur, gezond en werelds!

Illie Mangaro – je plekje om bewust te genieten!

Meer info op www.illiemangaro.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *