Het Element Hout

5 elementen

INNERLIJKE EN UITERLIJKE SCHOONHEID IN BALANS

VOL ENERGIE EN SPELEND DOOR HET LEVEN - Element Hout

Het element hout in evenwicht

Dit geeft ons de kracht om de ervaringen in het leven te zien als een uitdaging om je eigen limieten te overstijgen.  Zo beleef je als een kind elke morgen een nieuwe dag, actief, creatief, spontaan, vrij en vol overgave voor wat de toekomst te bieden heeft. 

Een volwassene die opvalt door zijn spontaniteit, heel vindingrijk is en daarbij nog sportief en beweeglijk als een jong veulen is heel zeker een houttype.
De jeugdjaren, de periode waar we onszelf mogen ontdekken, zijn heel belangrijk voor wie en wat we later in het leven zullen worden. Onze zelfzekerheid en sterkte worden in deze houtperiode gevormd.

Spijtig genoeg kunnen in deze periode de latent aanwezige krachten en talenten in de kiem worden gesmoord waardoor het element hout in onevenwicht komt.

Waarom het element hout zo belangrijk is en hoe wij dit evenwicht kunnen herstellen op esthetisch en energetisch vlak wordt uiteengezet door Marleen Vanlerberghe.

Zij is de bezielster van het cosmeticaproduct ‘Phyto 5’ en gespecialiseerd in energetische verzorgingen.

Via de vijf-elementenleer geven wij raad voor een gepersonaliseerde verzorging op 3 niveaus: materie, energie en emotie. In interactie met Marleen zal Els Ledeganck meer verduidelijken en toelichting geven over trauma’s.

Sabine Martens, voedingstherapeute leert hoe je door de juiste voedingscombinatie en de juiste bereidingswijze evenwicht en innerlijke rust creëert in je Hout-element – lever en galblaas. Pas als deze organen optimaal werken neem je alle energie op.

Een aangepast gerecht wordt aangeboden om het “Hout-element” te versterken.

Praktische info:

Wanneer: donderdag 31 januari 2019 van 19u00 tot 22u00.

Waar: Viaductstraat 1, 8000 Brugge.

Inschrijven bij:

Vermeldt bij inschrijving jouw geboortedatum of breng je bioritme fiche mee.

Deelname: € 47.00

Bankrekening Ankh-Phyto: IBAN: BE64 4742 1280