Roy Martina – Quantum Zelf Actualisatie

Roy Martna 2020

Quantum Zelf Actualisatie

Verbind je met je Hoogste wijsheid

“Breek uit je box van Denken”

Direct naar Alignment

Blue Point Berchem – Antwerpen – 20 oktober

Roy Martina, Holistisch arts, Quantum Mysticus

Roy Martina is een breatharian, d.w.z. dat hij geen eten of voedsel nodig heeft om te leven. Hij leeft van het licht of noem het Chi, Universele Energie, Prana, Manna of Goddelijke energie. Roy noemt ‘het’ de verbinding met het Quantum veld. Sinds hij dat doet heeft hij een paar bijzondere ontdekkingen gemaakt die voor het eerst in deze “hands-on” playshop worden uitgelegd.

 

DE VERBORGEN DNA CODE

Om te leven van het licht, moet er een bepaalde code die in ieder van ons sluimert worden geactiveerd, dat kan op verschillende manieren, waar het altijd op neerkomt is dat men zich moet verbinden met iets dat groter is dan onszelf, noem het de bron, het Quantum Veld, Universum, morfogenetisch veld, Universele Collectief, enz. Roy heeft een manier gevonden om deze code te activeren met een initiatie proces. Na deze dag ga je naar huis met nieuwe inzichten en technieken waar je direct mee verder kunt en het beste is dat het niet veel tijd in beslag neemt, ieder kan het doen zonder uitzondering en zonder uren te mediteren!

 

DNA CODE VAN VERBINDING MET DE BRON

Op het moment dat jouw code wordt geactiveerd dan is het een kwestie van de verbinding steeds sterker te maken met het Quantum Veld, waardoor synchroniciteit wordt vergroot, je wordt geleid naar het beste leven van wat mogelijk is. Het mooiste is dat het geen moeite kost, eenmaal als je bent afgestemd op de juiste frequenties van het quantum veld waar jij het beste even hebt ben je in Directe Alignment! Dan ben je verbonden met het Quantum Veld.

 

Wat zijn de voordelen van verbonden zijn met het Quantum veld?

 • Gezonder, vitaler, sneller genezen, verjonging.
 • Peace of Mind, je voelt je kalmer van binnen en vredig.
 • Toename vitaliteit, meer passie, meer creativiteit.
 • Meer energie en beter slapen.
 • Betere intuïtie en betere verbinding met je Hogere Bewustzijn.
 • Minder oordelen over anderen
 • Meer liefde voelen in je zelf
 • Minder emotioneel
 • Minder honger en stabielere bloedsuikerspiegel
 • Gelukkiger en opgewekter
 • Meer flow in je business en meer overvloed aantrekken
 • Zeker weten dat er meer is tussen hemel en aarde
 • Sterkere Aura waardoor negativiteit en emoties minder binnenkomen

 

 

VIP en exclusieve initiatie workshop

Na afloop van de training zal Roy zal een kleine groep van maximaal 60 man in een speciale ceremonie na de workshop initiëren door hun derde oog te activeren en te verbinden met het Quantum veld van hun dromen. Daarnaast mogen de VIP’ers als eerste naar binnen en krijgen plaatsen vooraan.

Wat is initiatie precies?

Dr. Roy Martina zal indien je sneller wilt gaan, jou initiëren met een speciale ceremonie die het vibratie getal verhoogt waardoor je sneller dat gaat aantrekken wat je wilt. Nu hij leeft van het licht is hij 100% afgestemd op zuivere energie van een hoog trillingsgetal en kan daardoor het trillingsgetal van een ander omhoog brengen en bepaalde blokkades uitwissen.

De mensen die dit hebben meegemaakt ervaren een verandering die vaak direct waarneembaar is (de persoon wordt mogelijk daarbij aangeraakt). Het is niet alleen voor hen die voelen dat ze tegengehouden worden door iets onzichtbaars waar ze niet bij komen en niet openstaan om hun bewustzijn ontwaking te versnellen, maar ook voor allen die een quantum sprong willen maken in hun vibratiegetal. Roy gaat je vibratie getal nl. afstemmen op het vibratie getal van je gewenste leven en succes. Terwijl jij dat visualiseert of op focust, gaat hij jouw vibratiegetal afstemmen en synchroniseren met wat jij wilt. Dat kan bijv. optimale gezondheid, gelukkig zijn, overvloed of jouw business laten floreren.

Programma

Registratie start 09.00 tot 09.45

Introductie workshop start precies 09.45

De lunch is van 13.30 tot 14.45

Einde workshop is rond 17.00

Programma VIP – Initiatie start om 17.30 tot 19.00 (kleine uitloop altijd mogelijk)

Lunch, koffie en thee op eigen rekening.

Opmerking: kom in losse kleding, je zult regelmatig in diepe trance gaan om je te verbinden met het Quantum veld. Geen parfum a.u.b.