event

Thema 2020 Lang leven met gratie, genot en gemak

Roy Martna 2020

2020: Nieuwe kansen, terwijl je slaapt.

Elk jaar heb je een mentaal proces dat je begint aan een nieuwe jaar en een grote groep mensen reflecteren op wat ze zouden willen voor het nieuwe jaar.

Helaas elk jaar opnieuw, komen de meesten niet verder dan die reflectie.

 

Zou jij het niet anders willen?

Als jij in de volgende categorie valt:

 • Je weet wat je droom is!
 • Jarenlang heb je je nieuwe resoluties gemaakt om te ontdekken dat je, ondanks je beste bedoelingen, de wind onder je vleugels verliest en dat je gedesillusioneerd ontgoocheld of gedemotiveerd raakt.
 • Vaak sta je op het punt om je dromen op te geven, sommigen van jullie hebben ze zelf al opgegeven en geloven dat het niet voor jou is.
 • Sommigen van jullie werken hard, maar je voelt alsof er iets is dat je terughoudt, het is veel moeilijker dan je dacht.
 • Sommigen van jullie zijn succesvol, maar je weet dat je dat veel beter kan doen.

 

Herkenning?

Herken je dit? Lees er een, je krijgt nu de mogelijkheid om dit praktisch gratis te veranderen. Drs. Roy Martina heeft in zijn 40 jaar ervaring als holistisch arts en het werken met patiënten die opgegeven waren ontdekt dat iedereen zichzelf saboteert, er zijn geen uitzonderingen. Dus de betere vraag is hoe kom je hieruit? Het allerbelangrijkste is dat jij je hersenen opnieuw moet programmeren voor wat jij wilt. Daar willen we je meehelpen en het hoeft je helemaal niets te kosten.

 

Op 2 Mei komt Drs./ Roy Martina naar Antwerpen, België

Lang leven met gratie, genot en gemak, het thema voor dit jaar. Wat als het niet complex hoeft te zijn, wat als je nu reeds kunt starten met jouw onbewuste en hersenen te programmeren met een nieuwe geloofsovertuiging, dat alles moeiteloos mag gaan? Je krijgt van hem zelfs een mooie CD cadeau: “Leef the secret”, een speciale hersenprogrammering om een leven van moeiteloosheid te programmeren in je hersenen. Een van de eest populaire Cd’s die hij heeft gemaakt en die door duizenden in meer dan 4 talen gebruikt wordt om hun attitude naar het leven te veranderen.

 

De vragen die we dit jaar gaan oplossen

 • Waarom saboteren we onszelf in bepaalde gebieden van ons leven?
 • Waarom lijkt het voor sommige mensen moeiteloos, terwijl het zo moeilijk is voor anderen?
 • Waarom is het zo dat 20% van de wereld 80% van alles bezit terwijl 80% van de mensen 20% van de wereldse rijkdom moet delen?
 • Waarom is het leven zo oneerlijk? Vaak wreed en niet transparant? Waarom hebben zoveel mensen dubbele agenda’s?
 • Waarom is liefde vaak zo intens en pijnlijk?

 

Het 1e probleem is je brein!

 • Je brein begint al op een bepaalde manier geprogrammeerd te raken als je in je moeders buik zit en dat proces gaat door de rest van je hele leven.
 • Onder de leeftijd van 7 heb je nog geen kritische geest en alles wat je ziet, wat je hoort en meemaakt wordt als waar opgenomen in je hersenen en er is niets dat je eraan kunt doen.
 • Als je opgegroeid bent met een armoede bewustzijn met zinnen als: geld groeit niet op mijn rug! Je moet hard werken voor succes! Rijke mensen profiteren van anderen, etc.. dan zullen die uitspraken invloed hebben op jouw capaciteit om succesvol te zijn.

> > > > Ben je er klaar voor om je brein te re-programmeren?

 

Het 2de probleem is jouw zelfbeeld & eigenwaarde: Mini-Me 

 • In je onderbewuste brein heb je een holografisch beeld van wie je denkt dat je bent, wat je denkt dat verdient of waard bent, wat je gelooft over wat kan in het leven, waar je bang voor bent, hoe de wereld in elkaar steekt en veel meer. Dit vormt jouw persoonlijkheid die we ‘Mini-Me’ gaan noemen.
 • Als dit niet verandert zult je niet in staat zijn om te groter te worden dan wat jouw Mini-Me gelooft dat mogelijk is. Je ‘Mini-Me’ is misschien bang voor succes, krachtig zijn, in overvloed leven en gezond, gelukkig en vitaal te zijn. Het zal je blokkeren om te bereiken wat je echt wilt en je te saboteren op allerlei manieren om je doelen te bereiken.

Ik heb jaren gevochten met mijn Mini-Me, maar door het gebruik van allerlei krachtige technieken heb ik steeds meer mijn Mini-Me kunnen vervangen met wie ik werkelijk bent en te mogen ervaren dat ik er mag zijn, me zichtbaar mag malen en een leven mag hebben met gratie, genot en gemak!
> > > > Ben je er ook klaar voor  om je oude zelfbeeld (mini Me) voor een nieuwe te veranderen?

 

Het 3e probleem: jouw vaardigheden of mind sets

De vaardigheden (strategieën) die we in het leven leren, zijn niet toereikend om stress, uitdagingen en het managen van onze Mind en emoties te beheersen.

Sommige mensen hebben goede vaardigheden, maar niet de juiste mindset (attitude) voor succes.

Men is vaak niet bereid om een ingeslagen weg lang genoeg te volgen om het succes te creëren dat mogelijk is, 80% geeft te snel op. Je hebt een bepaalde attitude nodig om werkelijk het succes te creëren dat jij verdient en in jouw potentie mogelijk is.

 

> > > > De grote vraag is ben je klaar om betere vaardigheden te krijgen om alle uitdagingen aan te kunnen gaan en heb jij de mindset van een marathonloper of hoop je dat alles snel opgelost wordt en dan de rest van je leven goed blijft?

 

4e probleem: Ben je misschien te gevoelig?

20% van de bevolking is volgens de wetenschap overgevoelig, ze ervaren externe stimuli en stress sterker dan anderen. Er is nu een hele industrie ontstaan rond het thema overgevoelig. In mijn ervaring is dat simpel op te lossen door de hersenen te reprogrammeren. Overgevoeligheid is heel vaak een gevolg van niet weten hoe te aarden en verbonden te blijven met de 3 Dimensionale wereld.

 

Wat ga je anders doen in 2020?

Dat er iets moet veranderen dat weet je al heel lang, je worstelt ook al heel lang en je weet dat het tijd is voor de
“next step” Je weet ook dat er niets buiten jou is, je weet dat wat je uitzendt onbewust de wereld creëert waar je in leeft! Je weet ook dat je meer zichtbaar en hoorbaar moet worden en dat je niet langer je zelf klein wilt houden!

In dat geval hebben wij 2 proposities voor je:

  • Is een cadeau, oftewel een brain-training: “Leef the Secret”. Een brain-training is een audio-sessie van minimaal 30 minuten dat je hersenen programmeert naar echte authentieke kracht en jouw sabotage mechanismen neutraliseert. Als je daarnaar zou luisteren voor 100 dagen ben je gegarandeerd anders in hoe jij de wereld ziet. Deze geven we je gratis cadeau om uit te testen:

 

 • Je mag je nu al inschrijven voor de dag workshop van 2 Mei en met anderen een hele dag werken aan je zelf. Je krijgt dan ook een behoorlijke korting en verzilver je je plek voordat het helemaal uitverkocht raakt zoals laatste keer.

Wat je ook kiest, wij wensen je toe dat 2020 het beste jaar ooit mag worden in gezondheid, vitaliteit, liefde, succes en welzijn

Tot ziens

R

Tickets 

Indien je een factuur wenst, kan je dit na aanschaf van je tickets aanvragen via onderstaande link.

Factuur aanvragen

 

 

Organisatie: bvba Miet Wijns
Dit is een Belgische organisatie. Contact via ons mail adres:

mietwijns.workshops@gmail.com

Geen mails naar Anja in Nederland, zij zal geen antwoord kunnen geven op je vragen