Mediteren via een app

sensityves app meditatie

Enkele weken geleden lanceerde Sensityves de eerste Vlaamse meditatie app: “Bewust Mediteren

Met deze App wil Yves De Wolf, de man achter Sensityves, mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden door rust te vinden en dichter bij zichzelf te staan.

Meditatie is een techniek voor het ontspannen en helder krijgen van je geest via ademhaling. Het heeft als doel het bereiken van innerlijke rust. Als gevolg kom je in contact met jezelf en krijg je meer zicht en grip op overheersende gedachten. Je gaat meer bewust zijn.

Volgens talloze wetenschappelijke onderzoeken kalmeert meditatie je brein, maakt het je 10% gelukkiger en helpt het je beter werken en leven. De wetenschappelijke resultaten van het effect van meditatie zijn werkelijk verbluffend te noemen. De belangrijkste en opvallendste uitkomst van één van de onderzoeken: meditatie doet de gedeeltes in je brein die met geluk en positiviteit te maken hebben, groeien, terwijl de gedeeltes waar stress en onrust zitten juist kleiner worden.

Mediteren is voor iedereen. Je kan het op elke leeftijd aanleren en iedereen kan het. Waar en wanneer je maar wil. Je hoeft absoluut geen hippiehut op te zoeken. Een lege kamer of een ruimte op kantoor waar je even ongestoord kan zitten of liggen, is voldoende. Vanaf 2 minuten per dag is het verschil al merkbaar in ons brein.

Het heeft positieve effecten op hoe jij je voelt en gedraagt op het werk, thuis en in crisis-of stresssituaties. Iemand die bewust mediteert kan beter met emoties en gebeurtenissen omgaan, heeft meer controle over wat er gebeurt in zijn leven en is productiever. Mediteren is gunstig op elk moment in je leven, niet enkel wanneer je stress ervaart of ongelukkig bent. Meer nog: door dagelijks te mediteren ga je proactief op zo’n situaties inwerken en ze beter managen wanneer ze voorkomen

Voor beginnelingen is de hulp van een app handig. De stem in de app begeleidt je, houdt de tijd voor je in het oog en stuurt je in de juiste richting om helemaal te ontspannen.

 

Als je de Bewust Mediteren App download krijg je gratis:

  •  5 beginner meditaties
  • 8 thema-meditaties 
  • 2 muziektracks
  • voor online én offline gebruik.

Heb je zin in meer dan kan je voor slechts €37,99 (Tijdelijke actie tot eind augustus) een jaarabonnement nemen.

Je krijgt dan toegang tot alle meditaties en muziektracks. (updates en nieuwe sessies inbegrepen)

** TIJDELIJKE ACTIE **

Staycation promo tot eind augustus: slechts €37,99 voor een jaarabonnement!

Download de app hier

Apple download Bewust Mediteren app   Android download Bewust Mediteren app