Webshop Miet Wijns

webshop Miet Wijns

Nieuwe webshop Miet Wijns:

Uitzonderlijke verkoop van boeken, CD’s en voordeelpakketten!

op de nieuwe webshop: www.mietwijns.be

 

Maak kennis met Dr. Roy Martina.

 

Roy Martina bij Leven-in-balans

 

Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring, Inner Business Coach, een internationaal best-seller auteur van 86 boeken, waarvan miljoenen zijn verkocht en geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling (Mind Body Medicine) Hij is de grondlegger van o.a. Omega Heling en NEI (Neuro-Emotionele Integratie).

Hij heeft wereldwijd meer dan 300,000 mensen getraind inclusief artsen, professoren, atleten, therapeuten, coaches, ZZP’ers en managers in zijn speciaal ontwikkelde effectieve therapieën zoals RAPID (Allergie behandeling) Neuro-Emotionele Integratie (Therapie voor Emotionele Trauma’s) en INTEGRA (Geïntegreerde Alternatieve Geneeskunde). Hij is ook 8e graad zwarte band Grootmeester in de vechtsporten (Martial arts) en heeft 3 wereldrecords en zijn passie is fitness met Russische Kettlebells. Hij is getrouwd met Dr. Joy Martina, Psychic Psychologe, Filantroop, Best selling auteur van 8 boeken en grondlegger van de Christallin Oracle Training. Ze geven regelmatig samen internationale workshops met livestreaming over de hele wereld. Ze wonen met hun dochter Grace in Asheville North Carolina (VS), in de Appalachian gebergte. Joy doet veel werk voor kinderen in Afrika en hun moeders een beter leven te geven.

 

Roy’s Bestsellers

Gedurende de afgelopen 30 jaar heeft hij meer dan 70 boeken geschreven die vertaald zijn in 8 talen, waaronder de bestseller Emotioneel Evenwicht.

Uniek voordeelpakket:

drie mooie boeken: Vitaliteit – Second Opinion in de praktijk en Royal Remedies!

 

Boekenpakket Roy Martina

klik op de afbeelding en bekijk dit pakket in de shop.

 

Ontdek vele van zijn boeken en CD’s of luisterbestanden op de website: www.mietwijns.be