Locaties

The house of change

 

Wie zoekt heeft gevonden

Ben jij een coach, therapeut, masseur, begeleider, inspirator of gewoon iemand die op zoek is naar een flexibele werkplek die je huurt aan een mooie prijs, wanneer het jou past?

Of wil je een receptie geven op een locatie met karakter, in een huis met een geschiedenis?

Per dag, per week, vaste dag(en) in de week, per maand….alles kan.

Meer informatie en boeken

house of change

Illie Mangaro

 WHERE FOOD LOVERS MEET
 

In Illie Mangaro’s trendy food lodge is er ruimte voor het organiseren van eigen evenementen en initiatieven. 

Bedrijfsmeeting, workshops, teambuildings, privé-feestjes,… 

Illie‘s space is een stijlvolle loft met een ruime benedenverdieping en gezellige mezzanine (max. 30 pers.). De bovenverdieping is ideaal voor het organiseren van (bedrijfs)presentaties en meetings. 

De authentieke stijl van het industriële pand is geschikt voor zowel privé- als professionele initiatieven. Met een totale oppervlakte van 190 vierkante meter kan Illie Mangaro maximum een 100 à 130-tal genodigden verwelkomen.

Meer informatie en boeken.

Entre Cour & Jardin

Entre Cour & Jardin is een multifunctioneel centrum in Melle bij Gent.

Het omvat een ruime sfeervolle zaal (170 m2) met een relax- en ‘eat-in’-ruimte. Ons centrum staat ter beschikking van lesgevers in beweging allerhande (dans, yoga,…), trainers (voor grote en kleine groepen) en bedrijven. Alle materiaal voor jouw workshop of event is aanwezig: geluidsinstallatie, beamer, whiteboard, spiegels, yogamatjes, keukentje, stoelen, tafels,…

Entre Cour & Jardin is een plek van rust, inspiratie en diversiteit. Het gevoel van ruimte en sereniteit is onze grote troef; de parketvloer, het professioneel materiaal en ons gezellig tuintje maken het geheel af.

Naast de zaal kun je er ook een kleinere praktijkruimtes huren met zitgelegenheid en ruimte voor beweging. (geschikt voor gespreks-, bewegings- en massagetherapeuten).


Meer informatie en boeken.

 
entre-cour-et-jardin