An Sterken

An Sterken startte in 2006 haar eigen adviesbureau met als doel meer bewustzijn, balans, stroming, succes en voldoening in het leven van haar klanten te creëren.
Hiervoor gebruikt ze de kennis van klassieke Feng Shui, profielanalyse (BaZi – Four Pillars), datumselectie en Qi Men Dun Jia (The Art of War).

Deze kennis haalde ze in de landen van oorsprong op het hoogste niveau: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China, Indië, UK en USA. Hiermee wordt ze aanzien als één van de hoogst opgeleide personen in dit vakgebied in Europa. In 2011 behaalde ze de titel van Feng Shui Meester in Maleisië.

Ze helpt vnl. ondernemers om hun succes te verhogen zonder dat ze hiervoor meer inspanningen moeten doen. Een paar kleine aanpassingen in hun bedrijf, kantoor, winkel of fabriek maken al een verschil. Een Bazi business analyse helpt hen bij de juiste focus en de kortse weg naar succes en voldoening.

‘Sterken-Style’
Met haar meer dan 10 jaar fulltime ervaring en kennis waarbij ze reeds meer dan 1000 panden analyseerde, ontwikkelde ze haar eigen methode en stijl. Alles wat ze leert, test ze uit om te zien of het werkt vooraleer ze het toepast bij haar klanten en de kennis doorgeeft in haar cursussen.

Haar analyses zijn down-to-earth en gefundeerd. Haar accuraatheid verbaast menigeen. Ze vindt meteen het knelpunt en de impact hiervan op jouw leven en rijkt concrete oplossingen aan om hierin terug beweging te brengen.

Naast consultaties geeft ze ook workshops en opleidingen zodat mensen zelf aan de slag kunnen gaan met deze kennis om zo meer balans, succes en flow in hun leven te creëren.
An haar sterkte is complexe materie overbrengen op een begrijpbare en meteen toepasbare manier. Ze geeft je de short cuts naar methodes die werken en die je meteen in je eigen leven met succes kan toepassen.

De studie van Feng Shui en BaZi houdt echter nooit op. An studeert nog steeds verder en reist de wereld rond om haar kennis in Feng Shui, BaZi, Datumselectie en QMDJ te blijven verdiepen.

Contactgegevens:
GCV An Sterken

Feng Shui and More

Flowtastic

admin@ansterken.com

 

Interview met De Madammen op Radio 2