Gina De Groote

Historiek van 10 jaar CHANGE


02-02-2010 CHANGE Think+ ligt in de winkel, een magazine met aandacht voor het positieve in de wereld. Vertrekpunt is ‘de wet van polariteit’: alles heeft twee kanten, plus en min, die mekaar in evenwicht houden. Hoe dramatisch de situatie ook is, ga ook dan op zoek naar de positieve kant. Verandering is altijd mogelijk.

2012 :Al snel verzamelt zich een hele CHANGE community rond het blad met talrijke events gelinkt aan de vaste thema’s uit het magazine. Een andere kijk op: gezondheid, relaties, werk, opvoeden, kanker, geld, dood…

2015: Na de dood van haar man schrijft Gina het boek My CHANGE voor de 5de verjaardag van CHANGE. Hieruit volgen: huiskamerlezingen, het groeitraject ‘Word wie je écht bent in 8 weken met Gina’ en haar eigen yogabeleving YOGinA. Deze laatste is sinds dan een begrip op het strand van Zeebrugge tijdens de zomer.

2017 Het blad wordt ‘on hold’ gezet. CHANGE gaat verder, zij het op een andere manier. Het vroegere redactiekantoor wordt The House of CHANGE in Herent, waar zowel de workshops doorgaan van bezielster/uitgever Gina De Groote maar ook andere CHANGERS doen er hun ding. The house of CHANGE in Herent: waar positiviteit en Veranderaars elkaar ontmoeten!

20-02-2020. Het platform We are the CHANGE ziet het levenslicht. Het is een plek voor dagelijkse informatie en inspiratie voor en door CHANGERS. Tips&tricks, interviews, blogs, een Youtubekanaal en een gids voor als je op zoek bent naar een CHANGER in de buurt. Het platform groeit organisch. Together we CHANGE the world.


The more CHANGERS,
the better our world!

Websites:


www.ginadegroote.be
www.thehouseofchangeinherent.be
www.thechangeday.be
www.wearethechange.be

Tel +32 475 58 53 62

CHANGE creator en connector

Contactgegevens:
Gina De Groote

www.ginadegroote.be
www.thehouseofchangeinherent.be
www.thechangeday.be
www.wearethechange.be

Tel +32 475 58 53 62