Jan Bommerez

Na een opleiding aan de KUL als bedrijfskundige en personeelsmanager heeft Jan iets meer dan 30 jaar in organisaties gewerkt, eerst als manager en daarna als consultant en trainer. In 2000 vesrcheen zijn eerste boek ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’ die meteen de top 1 haalde in de boekenlijst van Intermediair. Daarna volgde ‘Kun je een Rups Leren Vliegen’ over transformationeel leiderschap. Dat was ook de brug naar de particuliere markt en persoonlijke transformatie.

 

De laatste 20 jaar is Jan vooral bekend geworden door zijn workshop ‘Leren loslaten’ met meer dan 4000 deelnemers in Nederland en Vlaanderen en zijn flowworkshop ‘Moeiteloos leren leven’ op basis van het werk van Napoleon Hill. Die workshop sloot aan bij zijn eigen bestseller ‘Minder Moeten Meer Flow‘ (kijk maar eens naar de evaluaties op bol.com).

 

Sinds 10 jaar is Jan nu bezig met research over trauma en traumaheling. Om zich full time op zijn nieuwe boek te kunnen concentreren wordt zijn training ‘Leren loslaten’ nu aangeboden als online training maar wel met 4 keer zoveel oefeningen als in de dagworkshop.
Voor Jan gaan flow en transformatie beide ook over loslaten en vertrouwen in het leven.

 

Geleidelijk werd voor hem echter duidelijk dat de diepste blokkades van mensen en ook de oorzaken van chronische pijn te vinden zijn in trauma’s, vooral ontwikkelingstrauma’s en complexe trauma’s. Jan wil daar in 2020 via zijn boek hulp voor aanreiken, ook op basis van de ervaringen met zijn eigen helingsprocessen van meerdere trauma’s.

Contactgegevens:

Jan Bommerez

websites:

lerenloslaten.com

moeitelooslerenleven.com

Binnenkort meer info over de online workshops

Jan Bommerez volgen op sociale media:

Jan Bommerez Facebook      Jan Bommerez Twitter