De welbewust gevoelige dame

Voor een sensitieve vrouw zijn er momenten waarop de wereld voelt als een uitdaging, maar dan eerder eentje die je uitput en vermoeit. Leven vanuit een hooggevoelig bewustzijn en een verhoogde intensiteit betekent dat je de dingen vaak intenser ervaart dan de mensen uit jouw omgeving. Sommige dagen ervaar je het leven eerder als ongemakkelijk, en voel jij je niet lekker in je vel, angstig, overdreven geprikkeld, verdrietig, overweldigd. Soms voelt het leven loodzwaar en lijkt het alsof je op de grens zit van een burn-out. Hooggevoelig zijn betekent dat je een verhoogde gevoeligheid hebt voor geluid, verlichting, geuren, drukte, verkeer, pijn, ziekte, medicijnen, voedingsmiddelen, tijdsdruk, slecht nieuws en media geweld. Je bent een vrouw die diep in contact staat met haar gevoelens, gedachten en innerlijke ervaringen, en gebruikt maakt van een breed scala aan emotionele expressie. Dergelijk emotioneel bewustzijn en je verhoogde gevoeligheid leidt tot een grote waardering voor het leven, maar het kan helaas ook betekenen dat je het leven ervaart als ontmoedigend en teleurstellend.
Als doelgericht sensitieve Lady help ik je om voor eens en altijd afscheid te nemen van het gevoel uitgeput, verarmd, hulpeloos en gevangen te zitten in een eindeloze zich herhalende cirkel. Wens het … droom het … doe het … Stel je voor dat je drie intensieve maanden met mij kan doorbrengen. Ik zal je coachen, je raadsman en mentor zijn en je persoonlijk laten voelen hoe een sterke ~ krachtige ~ creatieve ~ getalenteerde ~ intuïtieve ~ medelevende ~ soulvolle ~ intelligente vrouw jij bent. Drie maanden wekelijkse coaching sessies halen je uit de chaos en zetten je hoofd weer met je neus in de ‘juiste’ richting. Jij voelt je gegarandeerd weer mooi ~ vol vertrouwen ~ ontspannen. Ik zal naast je staan als jij weer jouw energie, gezondheid, tijd, enthousiasme en jouw dromen instapt. Want daar gaat het om in het leven als hooggevoelige, om … jouw dromen en jouw toekomst.
In 1994 startte Lady Annick het eerste ‘alternatieve’ gezondheidscentrum in Gent – Tremellin. Sedert 2004 specialiseert Lady Annick zich in de behandeling van HSP – Hoog Sensitieve Personen. Zij schoolt zich hier continu in bij via zelfstudie, boeken en het volgen van gespecialiseerde workshops in binnen- en buitenland. In 2010 was ze de bezieler van het Mannaz Project, dat coaching geeft aan hooggevoelige tieners. Moeder zijnde van een hooggevoelige puber dochter deed haar beslissen om samen met Jan Camus in 2011 de Mannaz school op te starten. Vanuit haar pedagogische achtergrond, haar ruime ervaring in het onderwijs en lesgeven en haar ervaring in het werken met hooggevoeligen was Lady Annick de ideale persoon voor de functie van directrice van de Mannaz School in Ertvelde. Ondertussen is ze landelijk Coördinator en begeleidt ze beide Mannaz Scholen. Lady Annick Lentacker is ervaringsdeskundige op het gebied van trauma’s en oude kindpijn en ontwikkelde in 2002 een nieuwe therapie die bekend zou worden als de NIF (Neuro Inner Fusion) en de FLOW test. Als hooggevoelige vijftiger weet ze als geen ander welke nefaste invloed het leven kan hebben op vrouwen die niet geleerd hebben om hun hooggevoelige natuur te aanvaarden, te respecteren en te vieren. Vanuit de Conscious Sensitive Lady helpt ze vrouwen de draad van hun leven weer op te nemen. Omdat iedere vrouw zich sensueel, geliefd, mooi en ontspannen mag voelen, en gelukkig in het leven mag staan als sensitieve Lady.

Contactgegevens:
Lady Annick Lentacker

Landelijk Coördinaror en

vrijwillig medewerker voor

Mannaz vzw

Sint-Ursmarusstraat 70
9200 Baasrode

Telefoon: 0476 29 99 39

http:/welbewust.webs.com

Mijn andere websites:

http://conscious-sensitive.webs.com
www.mannaz-school.be