Milan Somers

Milan Somers

Milan Somers (1977), oprichter van Response  Instituut en Hypnose Zorg Nederland, besefte op jonge leeftijd dat zijn negatieve zelfbeeld hem blokkeerde om het maximale uit zijn leven te halen. Hij was de regie kwijt en verdiepte zich uitgebreid in psychologische, filosofische en spirituele stromingen. Zo leerde hij hoe hij zijn diepste potentieel kon aanboren en ontplooien. De veranderingen die Milan onderging waren enorm en hij heeft er zijn missie van gemaakt anderen te leren volledig in hun kracht te staan, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen leiden. Gestuwd door een krachtige innerlijke drijfveer zet Milan als trainer, coach, ondernemer én auteur van het boek “Regisseer jouw eigen leven”, mensen aan tot topprestaties.

Milan wordt gezien als de expert op het gebied van Quantum zelfhypnose en werken met het onderbewustzijn en werkt nauw samen met Dr. Roy Martina. In zijn loopbaan heeft hij duizenden mensen persoonlijk en professioneel mogen begeleiden waaronder wereldkampioenen Rens Blom en Sheena

“Regisseer jouw eigen leven”

Jij bent de regisseur van je eigen levensverhaal. Jij bepaalt hoe je je voelt en wat je van je leven maakt. Dit luisterboek is een inspiratiebron om je leven te veranderen zoals jij dat wilt. Ga de uitdaging aan en kies voor persoonlijke groei!

Het luisterboek geeft je niet alleen handreikingen hoe je een waardevol leven kunt leiden, het bevat veel (persoonlijke) voorbeelden en oefeningen die je kunt doen om het maximale uit jezelf en het leven te halen. De oefeningen zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Dan herken je oude patronen en ben je in staat deze te doorbreken. Je boort je maximale potentieel aan. Zo bouw je vanuit je regisseursrol verder aan je levensverhaal en ervaar je als de hoofdrolspeler direct de positieve effecten.

Met inspirerende groet,
Milan Somers


MIJN NIEUWE BOEK “ REGISSEER JOUW EIGEN LEVEN”

 IS NU TE BESTELLEN VIA DEZE LINK

Milan Somers

Contactgegevens:

 

Response Instituut
Zuidhoven 11
6042 PB Roermond

T 0475-211286
milan@response-instituut.nl
I  www.response-instituut.nl