quantum hypnose

Quantum Hypnose

Word de beste versie van jezelf!

Waar NEI therapie blokkades uit het verleden oplost, ga je met Quantum Hypnose focussen op je toekomst, op manifesteren wat je wil en daar naartoe leven.

Quantum Hypnose vertrekt vanuit de stelling dat je geboren wordt met de mogelijkheid om alles te bereiken wat je wil, een pure mens met zijn volledig potentieel ter beschikking ofwel je ‘quantum zelf’.

Naarmate we ouder worden verliezen we de voeling met die pure versie van onszelf en benutten we niet ons volle potentieel. Door onze opvoeding, omgeving en de gebeurtenissen in de loop van ons leven, geloven we dat we beperkt zijn in wat we kunnen bereiken of realiseren op vlak van carrière, relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Quantum Hypnose is een hulpmiddel om mentale en fysieke problemen of vervelende gewoontes waar je mee kampt bij de wortel aan te pakken en te focussen op de toekomst die jij wil. En het is volledig natuurlijk.

Hypnose is een staat van bewustzijn.

Hypnose is, in tegenstelling tot wat velen denken, geen hekserij of magie.

Het is een kunstmatig gecreëerde staat van bewustzijn waarin de patiënt ontspannen is en zich concentreert op een bepaald onderwerp. Hypnose op zich is geen therapie, maar wel een hulpmiddel om therapeutische doelen te bekomen.

Het is effectief bij de behandeling van depressie, verslavingen, gevoel van eigenwaarde, stressvermindering of slaapstoornissen.

Kwantumfysica zegt: ‘Alles is energie, ook jij’.


Kwantumfysica heeft de wetenschap op zijn kop gezet. Het heeft geleerd dat de klassieke wetten van de fysica niet absoluut zijn. (De liefhebbers van de hitserie “The Big Bang Theory” weten er, dankzij Sheldon, ondertussen alles van).

Concreet wil dat zeggen dat er heel andere wetten gelden dan de tot nu toe algemeen aanvaarde natuurwetten. Alles is trilling en energie en ‘intentie’ blijkt invloed te hebben op materie.

Wij blijken dus met andere woorden onze eigen realiteit te creëren met onze gedachten. Want we zijn energie en we trekken aan wat we uitstralen. Dus als je positief in het leven staat, zal je positieve dingen aantrekken, als je negatief in het leven staat negatieve.

Meer info over Quantum Hypnose en zijn grondlegger Roy Martina vind je hier.
Therapeut
Quantum Hypnose

Contactgegevens:

Yves De Wolf

Stanislas Leclefstraat 3, bus 506

2600 Berchem (Antwerpen)

Sensityves

sensityves@gmail.com

+32477982546

Follow on facebook

Therapeute
Quantum Hypnose
Rosita-Smulders

Contactgegevens:

Rosita Smulders

9190 Stekene

Telefoon: 0475/61.42.94
rositasmulders@yahoo.com