quantum hypnose

Quantum Hypnose

Ontdek Hoe Je Inzichten op Genie-Niveau Kunt Ontvangen Voor Heling, Spirituele Evolutie En De Verbetering Van Moeder Aarde
Door Een Kristalhelder Kanaal Te Worden Voor Opgestegen Meesters, Engelen, En Lichtwezens Van Andere Dimensies En Sterren-Systemen.
Zonder gecontroleerd te worden door je ego, je verleden en je persoonlijke filters

Full Hypno Channeling
By Roy Martina

De Full Hypno Channeling workshop is een geavanceerde channeling training die je in staat stelt om je intuïtie op het hoogste niveau af te stemmen. Intuïtie is de basis voor extra zintuiglijke waarneming, en wanneer je deze vaardigheid aanscherpt, kun je ervaren hoe het is om je volledig over te geven aan je hoogste zelf en je lichaam toe te staan een krachtig instrument te worden om je volledige potentieel te maximaliseren.

Wil je…

 • de vaardigheid van automatisch schrijven of vocale channeling leren?
 • wezens via jou laten spreken om waardevolle boodschappen te leren die van toepassing zijn op jouw leven en/of de verbetering van de wereld om je heen?
 • communiceren met alle lichtwezens om je ware potentieel en identiteit te ontdekken?
 • vaardigheden downloaden om eender welk gebied van je leven, dat van je cliënten of de wereld rondom jou te verbeteren?
 • je lichaam te helen en een krachtigere ‘healer’ te worden?

Als je ja hebt geantwoord op één van deze vragen, dan is de Full Hypno Channeling workshop iets voor JOU

Boek hier je ticket

Dan Gebeuren er Wonderen

Ik trek het gordijn open over de channeling, healing en manifestatie technieken die echt werken.

Dezelfde methoden die hebben gewerkt in mijn leven en met degenen met wie ik deze methoden heb gedeeld.

Methoden zoals Remote Viewing, dat ontwikkeld werd aan de Stanford Universiteit voor de CIA.

Ze zijn beproefd en getest door mijzelf en mijn exclusieve groep van hoogopgeleide channelers, die het presidentschap van Trump voorspelden lang voordat iemand hem een kans gaf om te winnen

En nu, is het eindelijk tijd om ze met jullie te delen
Maar voordat je deze technieken leert, moet je één ding begrijpen,

Er is een reden dat de wet van aantrekking, channeling en manifestatie nog nooit echt voor je heeft gewerkt.

Een deel van je blokkeert je om alles te bereiken wat je wenst.

Het is de reden waarom mensen die hebben geleerd hoe ze moeten channelen of die sterk ontwikkelde intuïties hebben, nog steeds dezelfde fouten blijven maken en vast blijven zitten…

Ook al hebben ze toegang tot de exacte informatie die ze nodig hebben uit goddelijke bronnen!

En ik ben blij je te kunnen vertellen dat ik, na tientallen jaren van onderzoek en experimenteren, eindelijk heb uitgevonden hoe je die blokkade voor eens en voor altijd kunt opheffen.

En ik zal je leren wat die blokkade is en hoe die te verwijderen in slechts een paar minuten als je blijft lezen.
Maar eerst, wil ik je laten zien waarom Full Hypno Channeling zo’n krachtige, levensveranderende methode is.
Je zult leren hoe je….

 • Direct in contact komt met je Quantum Zelf en er vaardigheden van kunt downloaden met een unieke methode die nieuwe vaardigheden activeert in je potentieel.
 • Je intuïtie brengt naar het hoogst mogelijke niveau zodat het onmiskenbaar en kristalhelder wordt.
 • Je inheemse paranormale gaven ontwikkelt tot meesterniveaus, of het nu helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, of helderwetendheid is.
 • Je verbindt en afstemt met je Quantum Zelf over meerdere tijdlijnen, en hun beste kwaliteiten in jezelf integreert.
  Je ego en controlemechanismen los kunt laten en een lichtwezen toestaat, dat alleen het licht dient, om tijdelijk je lichaam te gebruiken om belangrijke boodschappen door te geven.
 • Genieën en kunstenaars zoals Monet en Picasso channelt en hoe te schilderen zoals zij deden. Of hoe je muziek maakt en speelt zoals Mozart, en hele boeken kunt schrijven met geleide informatie.
 • Je je lichaam blootstelt aan de helende frequenties van licht, waardoor het genezingsproces versneld wordt.
 • Je angsten betreffende controle loslaat en je leert hoe je je kunt overgeven en een onwankelbaar vertrouwen kunt hebben.
Roy Martina
Meer info over Quantum Hypnose en zijn grondlegger Roy Martina vind je hier.

Therapeuten

Milan Somers

Milan Somers (1977), oprichter van Response  Instituut en Hypnose Zorg Nederland, besefte op jonge leeftijd dat zijn negatieve zelfbeeld hem blokkeerde om het maximale uit zijn leven te halen. Hij was de regie kwijt en verdiepte zich uitgebreid in psychologische, filosofische en spirituele stromingen. Zo leerde hij hoe hij zijn diepste potentieel kon aanboren en ontplooien. De veranderingen die Milan onderging waren enorm en hij heeft er zijn missie van gemaakt anderen te leren volledig in hun kracht te staan, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen leiden. Gestuwd door een krachtige innerlijke drijfveer zet Milan als trainer, coach, ondernemer én auteur van het boek “Regisseer jouw eigen leven”, mensen aan tot topprestaties.

Milan wordt gezien als de expert op het gebied van Quantum zelfhypnose en werken met het onderbewustzijn en werkt nauw samen met Dr. Roy Martina. In zijn loopbaan heeft hij duizenden mensen persoonlijk en professioneel mogen begeleiden waaronder wereldkampioenen Rens Blom en Sheena