Truus Druyts

Performancecoach.

Thema’s:

spreken voor publiek / performing arts – (zelf)liefde – zelfleiderschap.

Als coach en trainer heeft ze een eigen praktijk en methode. Ze begeleidt jaarlijks maatschappelijk kwetsbare vrouwen: 60 tot 80% van hen laat de kansarmoede voorgoed achter zich.

Truus is auteur, performer, singer-songwriter , motivational speaker, columnist en creatief maak-beest. Ze heeft  ruim 25 jaar expertise als actrice en presentatrice voor nationale televisie.13 jaar een eigen radioprogramma op JOEfm, waar ze nationaal powertools binnen lepelt met haar inzichten, humor, kracht en kwetsbaarheid.

Liefde. Met ballen.

Haar kracht:

Het podiumbeest in je wakker maken en onblusbaar jezelf zijn.

Krachtig, kwetsbaar en echt.

De aanpak:

Inzicht, logisch denken, oorzaak-gevolg, toegepaste quantumfysica, interactieve oefeningen, zelfreflectie, krachtige gereedschappen die instant toepasbaar zijn en weinig tot geen ruimte om de eigen gebruikelijke “nooduitgang” te nemen.

De expertise uit de theateropleiding aan het HIDK ( Studio Herman Teirlinck), jaren ervaring als actrice, presentatrice en zangeres voor TV , 13 eigen radioprogramma’s op nationale zenders met de feedback van werkelijk duizenden mails en berichten van luisteraars, de diverse cursussen die Truus volgde, de coachings/trainings  die ze gaf in binnen- en buitenland

De aanpak is krachtig, energiek, een tikje confronterend, motiverend, gepassioneerd, entertainend…

En liefdevol.

Aan de slag?

De meeste van de klanten zijn ondernemers en leidinggevenden die kiezen voor een stevig 1 op 1 traject

Maar Truus maakt graag een voorstel op maat:

1 op 1, in groep, online,

In je organisatie of bedrijf, binnen- en buitenland

Zowel privé als profi.

NL – ENG

Dat kan allemaal

Je bent bijzonder welkom voor een eerste gesprek. We verkennen samen “het terrein” en we gaan meteen aan de slag. Nadien evalueren we samen of dit het meest fijne pad is voor je. Iedereen enthousiast? Dan wordt er op jouw maat een voorstel gecreëerd.

En wil je eerst even proeven van op een veilige afstand, dan kan je kiezen voor een maandje “Truus TV”: online coaching op dinsdagavond, in een besloten FB groep.

( info: https://truus.solutions/truus-tv-2)

Meer ontdek je op de website

www.truus.solutions

Over het boek van Truus

www.100redenen.com

Contactgegevens:

Truus Druyts

BE: Mastenlaan 17 – 2460 Kasterlee

NL:Molenweg 15 – 1391 CG Abcoude
( regio Amsterdam)

Info@truus.solutions

Tel: 00 32 476 466 500