header Yves de Wolf

Yves De Wolf

Yves De Wolf startte enkele jaren geleden een eigen thuispraktijk met als doelstelling hoogsensitieve personen, vaak na een burn-out, terug in hun eigen kracht te krijgen.

Een ernstige burn-out had hem zelf 2 jaar lang thuisgehouden. Het bleek zijn grootste cadeau ooit. Hij ging op zoek naar de oorzaak en vond alle oplossingen in zijn eigen onderbewuste. Zijn getuigenis kan je herbekijken:  JA! Er is leven na de burn-out!

Al snel bleek dit niet enkel van toepassing op hsp’ers, hoogbegaafden, enz.…maar op iedereen die op een bepaald ogenblik mentaal vastloopt.

Depressies, burn-out, angsten, ziektes…
Indien de oorsprong zich bevindt bij emotionele blokkades in het onderbewuste kunnen deze opgespoord en verwijderd worden.

Met zijn jarenlange fulltime ervaring en kennis waarbij hij reeds meer dan 2000 mensen hielp, ontwikkelde hij een eigen methode en stijl om mensen terug in hun kracht te laten staan via spiertesten.
Via die spiertest gaat hij samen op zoek naar emotionele blokkades, overtuigingen die je verhinderen om bepaalde stappen te zetten.
Het uitgangspunt is kiezen voor jezelf! De oplossing hiervoor zit steeds in jezelf!
De kennis haalde hij voornamelijk bij Roy Martina, een holistisch arts met meer dan 35 jaar praktijkervaring en die wereldwijd mensen terug in hun kracht brengt.

Diezelfde Roy Martina leidde hem ondertussen ook op in Quantumhypnose.

Met deze hypnose techniek helpt hij voornamelijk mensen om de beste versie van zichzelf te worden.
Naast consultaties werkt hij ook vaak met Bachbloesems en geeft hij ook begeleide meditaties en opleidingen. In het voorjaar 2020 komt er een eigen podcast aan.

Quantum Hypnose.

Praktisch bestaat de Quantum Hypnose uit 3 sessies in de privé praktijkruimte.

De sessies worden gegeven door Yves, die zijn certificaat behaalde na een opleiding Quantum Hypnose door Roy Martina, de grondlegger van deze methode.

 

Mediteren via een app

 

Met deze “Bewust Mediteren App” wil Yves De Wolf, de man achter Sensityves, mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden door rust te vinden en dichter bij zichzelf te staan.

Meditatie is een techniek voor het ontspannen en helder krijgen van je geest via ademhaling. Het heeft als doel het bereiken van innerlijke rust. Als gevolg kom je in contact met jezelf en krijg je meer zicht en grip op overheersende gedachten. Je gaat meer bewust zijn.

Volgens talloze wetenschappelijke onderzoeken kalmeert meditatie je brein, maakt het je 10% gelukkiger en helpt het je beter werken en leven. De wetenschappelijke resultaten van het effect van meditatie zijn werkelijk verbluffend te noemen. De belangrijkste en opvallendste uitkomst van één van de onderzoeken: meditatie doet de gedeeltes in je brein die met geluk en positiviteit te maken hebben, groeien, terwijl de gedeeltes waar stress en onrust zitten juist kleiner worden.

Mediteren is voor iedereen. Je kan het op elke leeftijd aanleren en iedereen kan het. Waar en wanneer je maar wil. Je hoeft absoluut geen hippiehut op te zoeken. Een lege kamer of een ruimte op kantoor waar je even ongestoord kan zitten of liggen, is voldoende. Vanaf 2 minuten per dag is het verschil al merkbaar in ons brein.

Het heeft positieve effecten op hoe jij je voelt en gedraagt op het werk, thuis en in crisis-of stresssituaties. Iemand die bewust mediteert kan beter met emoties en gebeurtenissen omgaan, heeft meer controle over wat er gebeurt in zijn leven en is productiever. Mediteren is gunstig op elk moment in je leven, niet enkel wanneer je stress ervaart of ongelukkig bent. Meer nog: door dagelijks te mediteren ga je proactief op zo’n situaties inwerken en ze beter managen wanneer ze voorkomen

Voor beginnelingen is de hulp van een app handig. De stem in de app begeleidt je, houdt de tijd voor je in het oog en stuurt je in de juiste richting om helemaal te ontspannen.

Meer op de website van Yves

 

Contactgegevens:

Yves De Wolf

Stanislas Leclefstraat 3, bus 506

2600 Berchem (Antwerpen)

Sensityves

sensityves@gmail.com

+32477982546

 

Follow on facebook