Leven in Balans
header Yves de Wolf

Yves De Wolf

Yves De Wolf startte enkele jaren geleden een eigen thuispraktijk met als doelstelling hoogsensitieve personen, vaak na een burn-out, terug in hun eigen kracht te krijgen.

Een ernstige burn-out had hem zelf 2 jaar lang thuisgehouden. Het bleek zijn grootste cadeau ooit. Hij ging op zoek naar de oorzaak en vond alle oplossingen in zijn eigen onderbewuste. Zijn getuigenis kan je herbekijken:  JA! Er is leven na de burn-out!

Al snel bleek dit niet enkel van toepassing op hsp’ers, hoogbegaafden, enz.…maar op iedereen die op een bepaald ogenblik mentaal vastloopt.

Depressies, burn-out, angsten, ziektes…
Indien de oorsprong zich bevindt bij emotionele blokkades in het onderbewuste kunnen deze opgespoord en verwijderd worden.

Met zijn jarenlange fulltime ervaring en kennis waarbij hij reeds meer dan 2000 mensen hielp, ontwikkelde hij een eigen methode en stijl om mensen terug in hun kracht te laten staan via spiertesten.
Via die spiertest gaat hij samen op zoek naar emotionele blokkades, overtuigingen die je verhinderen om bepaalde stappen te zetten.
Het uitgangspunt is kiezen voor jezelf! De oplossing hiervoor zit steeds in jezelf!
De kennis haalde hij voornamelijk bij Roy Martina, een holistisch arts met meer dan 35 jaar praktijkervaring en die wereldwijd mensen terug in hun kracht brengt.

Diezelfde Roy Martina leidde hem ondertussen ook op in Quantumhypnose.

Met deze hypnose techniek helpt hij voornamelijk mensen om de beste versie van zichzelf te worden.
Naast consultaties werkt hij ook vaak met Bachbloesems en geeft hij ook begeleide meditaties en opleidingen. In het voorjaar 2020 komt er een eigen podcast aan.

Contactgegevens:

Yves De Wolf

Stanislas Leclefstraat 3, bus 506

2600 Berchem (Antwerpen)

Sensityves

sensityves@gmail.com

+32477982546

 

Follow on facebook